Direct contact? Bel 0346 262 929
Selecteer uw taal nl en

Wie zijn wij?

Technisch bureau Van Haaren B.V. is een metaalbewerkingsbedrijf met als specialisme het modificeren van afsluiters volgens klanteneisen voor chemie, petrochemie, olie- en gasindustrie en het produceren van hoogwaardige componenten voor de farmaceutische industrie. Maar naast dit specialisme kunt u bij ons ook terecht voor het laten maken van diverse andere producten. Door ons uitgebreid machinepark zijn er voldoende mogelijkheden om aan de wensen van de klant te voldoen. Ons personeel heeft een schat aan ervaring. De langst werkende heeft inmiddels al ruim 40 jaar zijn trouwe dienst bewezen en ook degene die er het laatst is bijgekomen heeft er inmiddels alweer meer dan 20 jaar opzitten.

Sinds 1962

Op 1 september 1962 begon Joop van Haaren voor zichzelf en startte Technisch handels- en adviesbureau J.G. van Haaren op de Prinsengracht te Amsterdam. In 1963 verhuisde het bedrijf naar Badhoevedorp.

De volgende stap: 1979

In 1976 werd Technisch handels- en adviesbureau J.G. van Haaren omgezet in Technisch bureau Van Haaren BV. Kort daarna, in 1979 verhuisde de BV naar Breukelen.

1988: bouw eigen pand aan de Merwedeweg 15 te Breukelen.

Vanaf 1988 gevestigd in ons eigen pand te Breukelen aan de Merwedeweg 15.
Kom gerust eens langs voor een bezoek aan onze fabriek....